Mai multe informatii pe:

Visezi la o viata implinita, prospera si fericita alaturi de familia ta? Statul german iti poate realiza visul.

Cum?

In Germania beneficiezi de posibilitatea ...

… de a-ti crea un viitor mai bun pentru familia si copii tai. Statul German este considerat un Stat Social pro Familie si copii, care ofera fara exceptie fiecarei familii atat, indemnizatia pentru cresterea copiilor numita in literatura de specialitate „Elterngeld“ care ofera o plata lunara de 190 de euro pentru fiecare copil, cat si alocatia de maternitate numita „Mutterschaftsgeld“. Sprijinul din partea statului iti este garantat.

In Germania ai acces ...

… la un stil de viata ridicat si sigur. Ca cetatean european ai aceleasi sanse de dezvoltare si crestere ca si un cetatean neamt. Usile posibilitatilor sunt deschise pentru cei care doresc sa se afirme si sa isi traiasca visul in realitate. In cazul in care vei intimpina greutati in procesul de crestere si dezvoltare profesionala, vei avea acces la consultanta gratuita oferita de stat.

In Germnania ai acces ...

… la un sistem de invatamint gratuit, bine organizat si cu cadre didactice profesioniste, care au ca scop dezvoltarea si nevoile copiilor tai. Deasemenea, copii tai vor putea pretinde la studiile universitare gratuite si bine gindite, pe teritoriul intregii tari. De exemplu: Sistemul dual de studiu este foarte bine vazut si salutat de majoritatea firmelor din Germania si nu numai, care pun accent atat pe teorie, ca si pe practica, care le va oferi garantat un loc de munca bine platit dupa finisarea studiilor.

In Germania ai la dispozitie ...

… un sistem medical performant, care ofera cetatenilor o speranta de viata aproximativ de pina la 78 de ani. Serviciile medicale includ si ceilalti membri ai familiei in asigurare, prin inregistrarea la pachetul familie, cu ajutorul caruia sotul, sotia si copii beneficiaza gratuit de serviciile medicale pe teritoriul Germaniei.

In cazul in care muncensti mai multi ani in Germani ...

… si fie iti expira contractul de munca sau ramii fara loc de munca, statul German iti ofera ajutor de somaj, care este numit in literatura de specialitate “Arbeitslosengeld“, si constituie aproximativ 60 % din salariul care l-ai avut lunar la recentul post de munca. Plus ti se ofera regulat consultanta in cariera si ajutor pentru gasirea unui nou loc de munca la „Agentür für Arbeit“ sau la „Jobcenter“etc.

Germania ofera siguranta ...

… seniorilor si pensionarilor. Vei putea beneficia de o pensie in valoare de cel putin 1000 de euro lunar.

Germania iti ofera o gama larga de posibilitati ...

… de a-ti petrece timpul liber alaturi de familia si prietenii tai. Aici ai parte atat de un mediu curat, de numeroase atractii culturale si turistice, cat si de un transport public dezvoltat.